Fredag

Det var meningen att jag skulle åka till Ågesta med skolan och träna hund idag. Men hur kul är det, jag har ingen hund att träna och min bästa kompis är "ute och leker på annan ort". Så det fick bli en uträtta ärenden-dag!  Jag har varit hos frisören, fick klippa av jääättemycket! Måste säga att det är skönt att ha 5 veckors praktik nu framöver, så mitt hår kan växa lite. Finns en risk att folk inte känner igen mig annars. Jag har varit på stadsbibiloteket och nu är jag i skolan, hör och häpna! Jag ska skriva ut "rasspecifik avelsstrategi" för labradorer, den var på 107 sidor och så mycket papper hade jag inte hemma! Usch, tänk på regnskogen! Senare idag ska jag träffa Emma, det ska bli så roligt! Ska ju som sagt försvinna från huvudstaden i 5 hela veckor... Tänk vad blonda vi har varit, Emma. Ska försöka fota mig i en sån där automat som står lite överallt. Med tanke på att jag är världens mest otekniska människa så är det inte en självklarhet att jag klarar av det. Så om det står något om en fotoautomat som exploderat i tidningen imorgon, kan du inte vara snäll och ringa min mamma för att berätta vad som hänt?


image57


Vill ha


image54



Vill ha


image53

Ja, ack så fint...


Taxi

Johanna fick sitt körkort idag! GRATTIS, GRATTIS, JÄTTEGRATTIS!!!

image52


Skolfoto


image55


Idag var det dags för mitt allra sista skolfoto! Någonsin! Uschamejja... Vår klass har inte den livligaste av fantasier så vårt tema fick vara våra profiler, Djursjukvård och Djurpark. Jean som jungelkvinna, eller vad han nu var, var något av det roligaste jag sett! Jag blev förvånad att han ställde upp över huvud taget, men det blir ju mycket roligare så. Melker var så söt, så söt i sin kanindräkt medan jag var veterinär och lyssnade på allas hjärtan (och hjärnor och tår också för den delen). Annie var grön och fin som djursjukvårdare, precis som Sara och Kajsa. Sist men inte minst (och då menar jag VERKLIGEN inte) så har vi ju våra egna jungeldamer, Sofia och Josefine. Johanna kunde inte vara med, hon skulle på en körlektion, buhuuu. Imorgon ska hon köra upp, LYCKA TILL! Men är vi inte söta?!

     
       



Fy faaan

Killar är svin, så är det bara! Äkta kärlek och lilla rödluvan har en sak gemensamt, de existerar inte i verkligheten!

image44

Emma, du är underbar!


Sitter här och kollar på CSI, måste bara få med att Gary Dourdan är en riktigt tjusig herre (glöm bara inte att killar är sviiin, nöff nöff)!






Sugen

Mitt sug efter kläder blir bara värre och värre! Här är lite smått och gott jag vill ha...

image39
Jeansen kommer från Topshop och kostar 550 kr, skorna och tröjan kommer ifrån Asos och kostar 480 respektive 190 kr.


image40

Klänning från Asos, 410 kr.

image41
Top från Asos, 345 kr.

image42 image43
Klänningar från Asos, båda kostar 520 kr.


Höstjacka

Vi går mot mörkare (och kallare!) tider och jag är sugen på en ny jacka! Det finns en jättesnygg skinnjacka från Topshop men det känns en aning onödigt att köpa ytterligare en skinnjacka. Så det blir nog nån trenchcoat-liknande modell. Vill ha nån som inte är lika vanlig eftersom alla har dem! Eller kanske en parkas... Det är inte lätt!

    

Annie 18 år!

Igår fyllde Annie 18! Jag, Melker, Johanna och Sara hade köpt så bra presenter med tema singel och rosa. Hon fick en flaska jordgubbsvin, vinglas, en bok som hette något i stil med "Uppdraget singel", en ansiktsmask, en fickspegel, Pilgrimsörhängen och så lite rosa badskum på det. Vi hade fått tag på ett kort som man kunde spela in ett meddelande på så inne på en av skolans toaletter stod vi fyra och skrek som galningar.
Jag upptäckte ännu ett av mina och Melkers världsproblem, jag hade ingenting att ha på mig på Annies fest! Jag fick lite panik och började klippa i ett av mina linnen jag hade hemma, sydde lite här och lite där och hej hopp gummigalopp så var det färdigt. Jag kan säga att det var tur för mig att det var så mörkt hos Annie för annars hade folk nog skrattat åt mina snirkliga sömmar och snea klipp.
Vi missade bussen men då kom Josefine och Micke som räddare i nöden, de skjutsade oss hem till Annie. Utan dem hade vi fått vänta på nästa buss i Slussen i två timmar. Ingen höjdare! Väl ute på Ingarö öppnades det paket, dracks, åts (hihi) och dansades det. Kvällen slutade inte lika trevligt som den började måste jag dock säga, lite intriger och bråk förstörde stämningen lite... Men vid sådana tillfällen märker man vilka som är ens sanna vänner. Fick åka hem med Elin, Johanna och deras pojkvänner, är väldigt tacksam! Hoppas verkligen att Annie hade en underbar födelsedag, trots allt!

GRATTIS ANNIE!


        

      

 

 


Beridna högvakten

"Vad är det?" säger alla när jag berättar att jag vill åka till Slottet och titta på det. "Hallå!?" säger jag. "Det är ju killar i blåa uniformer som rider genom stan." Folk är förvånadsvärt oallmänbildade. Om det finns ett ord som heter så. När vi åkte för att kika lite så fick vi värdelösa platser, det stod en hel bunt med tjocka turister ivägen. Så vi klappade några polishästar istället. Den sötaste såg ut som älskade Caramba, så fin sååå! Och Johanna har eventuellt hittat sitt kall i livet, hon ska kanske bli ridande polis.

 
       

 

Kick off

Vi hade kick off med skolan idag, spelade brännboll, gjorde konstverk med det naturen hade att erbjuda och en massa andra saker. Jag och Melker var lagledare och för att visa min goda framförhållning kom jag en halvtimme innan allt skulle börja. Tji fick jag! Jag hade INGENTING för att jag kom tidigare eftersom ingen fick reda på något förrän alla var där, klockan 9. Solen sken, alla (förutom en sjuk Melker) var på bra humör och jag blev brun! Även fast vi inte vann så tyckte jag att det var ganska trevligt. Dock var det många från vår klass som inte kom vilket är väldigt tråkigt och något som laget förlorar på. Solidaritet är sällsynt och ganska underskattat har jag upptäckt.


image21

Måste bara berätta att min älskade Emma kom hem från New York i söndags! Hon flyllde år men HON gav MIG en present. Jag fick body butter från Victoria's secret som luktar jordgubbar, champagne och svarta vinbär. Mmm, vad underbar den är! Vi gick och såg På smällen och den var hur rolig som helst. Jag har inte skrattat så mycket på länge! Att Emma var där gjorde att jag skrattade ännu mer, var så glad att träffa henne!

Drakar

Idag började skolan. Det var kul att se alla igen. Jag och Melker åt lunch/middag på T-centralen. En asiatisk buffé som inte var så mycket till buffé, men gott var det. Sen åkte jag till Elin Tellebo för en riktig myskväll. Hon säger alltid en massa roliga saker och nu har jag bestämt mig för att börja skriva ner dem.

Vi kollar på Shrek. Elin säger:
"Vad häftigt det vore att ha en drake. Visst har de funnits? Som dinosaurier."

En liten stund efter att filmen är slut kommer en Opel-reklam. Elin kan varje litet ord i den. När reklamen är slut säger hon:
"Jag har övat jättelänge för att få det rätt"


Jag ska skriva en bok. Sen när Elin är känd ska jag sälja den dyrt.

Heldag med Melkrus

Jag och Melker (även kallad Elin) hade ett mission igår, som senare visade sig vara ett mission impossible. Vi åkte och letade efter jeans. Jag hade inte en aning om hur svårt det är att hitta ett par jeans, ett par som inte ser ut som alla andra och som faktiskt passar. Först åkte vi till Barkarby Outlet men hittade INGENTING! Resan fortsatte mot Haninge C efter att vi köpt en äcklig variant av korv med ost av en vänlig man med krokig rygg. Där hittade vi inte heller några jeans, men Melker köpte lite smått och gott på Gina Tricot och jag köpte en kofta på Vero Moda och ett jättefint Pilgrims halsband som jag gått och trånat efter ett tag nu. Melker tog mig i kragen och fick mig att äntligen köpa det!!!


När vi skulle åka hem gick det ingen buss hem till mig så jag följde med Melker hem, åt lite köttfärsås och spagetti och så fräschade vi till oss en aning. Sedan bar det av mot den stora staden! Vi hittade ett litet ställe som heter Tabac (samma namn som vårt jobb) i Gamla Stan och där satt vi och snackade ett tag. Utanför slottet var det uppträdande med trummor och grejer. Fast Melker trodde först att det var grävskopor (observera att klockan var halv tolv på natten...). Efter några glas på Softbar så begav vi oss hem igen. Och jag bara tappade mina skor hela tiden. Men summa sumarum, jag och min bästa vän hade en väldigt trevlig dag!

image13
  
Det är du och jag mot världen!



 


Filmkväll

Jag har fått en konstig känsla inombords. Den bara växer och växer. Som ett frö på våren. Jag måste ha en helkväll med film, film, film och åter film! Och det värsta är att jag som alltid har kämpat mot den helt onödiga och överflödiga genren romkom bara längtar efter att få gosa ner mig i soffan med en massa godis och titta på nån löjlig film som lämnar en sån där fånigt mysig känsla i magen. Så, nu behöver jag bara någon frivillig som kan ställa upp på mitt tjejfilms-marathon hela natten lång...


The Wedding Crashers

The Talanted Mr. Ripley (Jude Law är sååå läcker)

image8   image11

Thelma & Louise (Brad Pitts tvättbräda är inte att leka med..)

How to loose a guy in 10 days (scenen i duschen är underbar)

The Notebook (en bild säger mer än 1000 ord..)

image7


Steel Magnolias

Pretty Woman


Snygg, Sexig & Singel

image9


SKÅL!!!


Hurra hurra hurra!

Igår fyllde Sofia år och detta skulle självklart firas! Jag hade en ny vit klänning dagen till ära och jag bara ääälskar den! Kvällen började hemma hos Sofia, vi åt gott och hade det trevligt. Sedan gick vi till Softbar men det slutade med att födelsedagsbarnet själv blev utkastat och gick därifrån med en sönderslagen hand. Därefter var det Lehome som gällde, där vi mötte upp några av Sofias kompisar. När vi gick därifrån (Sofia blev utkastad ännu en gång) så satte jag och kära Melker av hemmåt medan några av de andra fortsatte någon annanstans.

GRATTIS SOFIA!


     

     

RSS 2.0