Kvällspromenader

image267

Vad ska man säga om dem..? Nu ikväll var jag, Melker och Chili ute och gick och det var hur mysigt som helst! Vi gick till parken och gungade, tittade på stjärnorna och åkte linbana. Men Chili hade fullt upp med att jaga skuggor och äte matrester uner bord. Vi sa att det var roligt, precis som alla andra impulsiva saker vi har gjort. Fast vi menade egentligen ett annat ord. Som började på "s". Men vi kom inte på vilket ord vi menade. Vi tänkte och tänkte. Och sen funderade vi lite till. Ringde till och med min faster och frågade. Hon förstod vilket ord vi syftade på men kunde inte heller säga det. Så vi la på luren och gick in för att ta reda på ordet. Plötsligt hände det! SPONTAN! Det var ordet vi sökte!

Nu duschar Melker. Eler badar. Jag vet inte riktigt säkert. Jag hoppas bara att natten ska bli lugn och att Chili och Curry inte skadar varandra på något sätt. Let's pray to Chabdhulla!

Sofia och negerbarnen

Sofia, Annie och Josefine ska till Namibia på praktiken. De har hört att barnen i byn gillar att rida på ryggar. Tyvärr har Sofia ryggproblem men som tur är har hon kommit på en lösning!

"Jag ska locka negerbarnen med Ballerinakakor! "

 
image266

Finast

image263

image264

Fåglar, godis och OC

Igår träffade jag Melker. Och Patrick. Och Dennis. Vi åkte och handlade mat och massa GODIS. Sedan åkte vi hem till deras überfina lägenhet. Där blev det fågelpluggande, leopardegeckohållande (och bitande), OC-tittande och kortspelande för hela slanten. Jag tror att jag ska somna och vakna upp i Orange County. Som Summer. För då får jag pussa på Seth...

image262

Räkor?



Den här filmen får mig osökt att tänka på en händelse som inträffade tidigare idag. Annie, jag och Melke satt i sofforna vid receptionen. Annie läser en två år gammal Chili-tidning.
"-Räkor? -Ja, såna maneter." Det är humor på hög nivå det!

Btw, jag gillar inte räkost.

Drömmar

Drömmar är verkligen konstigt. Jag kan inte sluta drömma om den personen jag hatar mest i världen. Jag menar vad är det för mening att drömma om man inte kan drömma något bra. Som att rädda världen från miljöförstöringen till exempel. Det vill jag drömma om. Eller att stöta på Jude Law, Johnny Depp eller Miljö-Jacob. Rikitgt dumt tycker jag!

Nu inbillade jag mig att det var någon som ryckte i mitt dörrhandtag. Läskigt. Sånt drömmer jag också om. Men vem skulle orka bryta sig in i min port (eftersom klockan är så pass mycket att den är låst nu), springa upp för alla trappor till den högsta våningen och rycka i handtaget..? Vad är oddsen för att det skulle vara öppet liksom? Nej, det var nog bara kattefnasken som lekte eller något. Hoppas jag. Är det ingen som hör från mig imorgon, var vänlig ring polisen.

Jag = Gisele?

Idag berättade Annie för mig att hon tidigare tyckte att jag såg ut som Gisele Bündchen. (Jag blir glad!) Sedan tillägger hon att det var innan hon lärde känna mig. (Jag blev inte lika glad!) Hahaha!

image260 
image261


Torsdag

Idag vaknade jag på rätt sida. Jag hade bestämt mig för att göra mig lite fin, för Annies skull (eller inte, men vi kan låta henne tro det). Jag började med att möblera om lite smått i mitt rum för att kunna öppna byrålådorna så mycket som möjligt. Sen slet jag bokstavligen ut allt jag hade i mina lådor, provade och kastade kläder omrking mig som en galen papegojas fjäderplockade burkamrat. Till slut blev jag så arg för att jag inte har några tillräckligt vardagliga kläder, allt är antingen för fult och tråkigt eller för fint och glammigt. Så det hela slutade med att jag satte av mot skolan i mjukisbyxor och gympaskor. Jag vill ha en ny garderob.

Kom för sent till skolan och till min förvåning så var klassrummet som vi skulle vara i låst. Så jag gick till Jeans arbetsrum.
Jag: "Har vi inte lektion?"
Jean: "Kom du nu?"
Jag: "Ja, men har vi inte lektion?"
Jean: "Kom det någon mer än du?"
Jag: "Nej, men ska vi inte ha lektion, eller?"
Jean: "Det är bara du som har kommit."

Hahahahahahaha!

Ny frisyr, tack!

Alla färgar och fixar med sitt hår. Det vill jag också göra! Men ska jag våga? Eller ska jag vänta tills efter studenten??

Vad tycker ni? Passar jag i någon av nedanstående frisyrer?

image250   image251
1                                                                        2


image252   image253
3                                                               4

image254   image255
5                                                                     6


image256   image257
7                                                                        8


image258   image259
9                                                                 10

Vill du också se hur du skulle se ut i kändisarnas frisyrer? Prova här!

...


stop animal cruelty

Heheheheeh!


Helgen

I fredags hade Li sin 18-årsfest på H62 vid Mariatorget! Litet men mysigt. Jag hade på mig min älskade gröna klänning som är öppen i ryggen. Har ingen bild från i fredags och det är jag jätteledsen för! :'( Mina nya silkiga bruna skor gick sönder så dem lämnade jag tilbaka dagen därpå.

Efter det gick jag, Emma och Joel och åt på Burger King, riktigt mumsfillibabba! Sen åkte jag och Emma till Kista där vi mötte upp hennes famailj, gick på Guldkompassen och köpte en jacka till Emma och en jacka till Peter! De blev så fina så! Bra film också!

Idag var det planerat att vi(massa gamla kompisar) skulle träffas hemma hos Emma och ta ett fotografi som Eriya kan ta med sig till Los Angeles. Tyvärr kunde inte Paulina så vi(jag och Emma) bestämde att vi(jag) gör ett kollage istället. Så jag och Emma roffade åt oss kameran och började fotografera oss själva till det här kollaget. Det gick inte så bra. Vi försökte från alla vinklar, och vi försökte i alla vrår och kanter av hennes STOORA hus, trots detta blev vi inte nöjda med korten! Menmen, de ska ju till USA och där känner vi ingen, så det gör inte så himla mycket...



image249

Roligt

Några av dagens höjdpunkter: (jag vet, mitt liv är kanske inte alltför innehållsrikt...)

Jag sitter på lektion, kollar lite försynt över Melkers axel.
Melker: "KÄFTEN, gå här ifrån!"

Jag och Johanna sitter bredvid varandra på Djurkunskapen. Efter ett tag märker jag att hon sitter och tittar på min rygg. Så jag frågar vad hon gör. Johanna svarar: "Jag kollar efter pormaskar."

Vi får läxa till imorgon.
Jag: "Men vi har ju typ 176 andra saker imorgon!"
Melker: "Man kan ju läsa den när man bajsar."
Några sekunders uppehåll.
Melker: "Sist jag gjorde det låg jag i badet."

När skoldagen var slut satt jag och Melker ensamma kvar på undervåningen och väntade på att Patrick skulle komma och hämta oss. Vi var alltså tvungna att roa oss själva...




Haha Emma!


Citat

Dagens Melker-citat: "För att jag ska komma ihåg det jag kom på innan jag glömmer det!" Även kallat Melkers stress-syndrom!

Vi satt på lektion med Jean.
Johanna: "Jeaaaan..."
Jean: "Ja?"
Johanna: "Nej, det var inget."
Jean: "Haha, jag trodde att du skulle säga att min gylf var öppen!"
Jag(tittar i Jeans skrev): "Men Jean, du HAR gylfen öppen!"

MOUAHAHAHAHAHOHOHOHOHHIHIHIHEHEHEHEHHOHOHOHOHAHAHAHAHA!!!!


The evil look



Var bara tvungen Annie!

Rubrik

Hämtade enkäter från hunddagis med Peiper idag. Hon var: trött, hungrig och svettig. Ifall någon undrade.


Dagens citat: "Jag skulle vilja ha på mig den silver-färgade babydoll-klänningen men om jag hamnar i slagsmål kan jag ju inte ha den. Då borde man ha stövlar och en sån silkig tröja som Annie har. Det passar bättre."

Ja du Melker, det blir spännande att se om du klär dig för slagsmål eller inte på fredag! Make it a surprise!

Första skoldagen för i år

Årets första skoldag avklarad! Känner mig redan riktigt stressad över alt men samtidigt har jag något konstigt lugn över mig. En röst som säger "snart är det över". Istället för att jobba arslet av mig nu i sluttampen så känns det som att jag är lite mer åt "äh, skit samma, jag slutar ju ändå om fem månader". Inte bra!

Efter skolan åkte jag, Melker och Annie in till stan. Melker skulle till Gina Tricot, på jakt efter en svart sidentröja som Annie köpte innan jul tror jag. Hittade den inte. Melker har även lite småpanik inför fredagen, eller rättare sagt över vad hon ska ha på sig på fredag. Å andra sidan blir hon alltid så inför en fest. Meeeen så blir hon ALLTID riktigt snygg också! Inne i den andra Gina Tricot-affären provar Melker en klänning och ett linne. Klänningen är i storlek 40 och trasig. Jag går på jakt efter en storlek 40 och hel. Fanns inte. Så jag kommer tillbaka med en storlek 42 och hel. När Melker har provat några olika storlekar av linnet utbrister hon "Nu ska jag prova klänningen, bara för att Elin vill det". Till detta ska tilläggas att jag sitter ner i provhytten mitt emot och vill inget hellre än att gå. Märkte nu att det inte lät kul, men jag kan lova, det var det! Åh juste, hon klämde sina tuttar också!



Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad Annie var ute efter... Hon kollade lite på kläder och köpte en hamburgare. Kanske ville hon ha lite närhet, vem vet. Det är i alla fall livsfarligt att gå in i affärer med henne, särskilt SOUK för där finns det typ 7356 miljoner saker som Annie vill titta på! Faaast, det är rätt charmigt på något underligt sätt. När jag nästan var hemma fick jag ett sms från Annie, hon hade köpt ett par svarta skor som hon tittat länge på i gallerian i Slussen OCH hon hann med bussen! Bra dag idag alltså!

När Melker hade gått gick jag igång ordentligt! Till slut hade jag köpt en mjukgörande fotsalva, en fotfil, ett par brunaktiga sidenskor, en röd plattång och ett par röda skrubbhandskar. Konstigt för jag köpte ingenting innan Melker gick. Väldigt lustigt.


Uppdatering

Ja, nu har det väl gått lite väl länge sen sist. Men det är så det blir ibland, inte sant Melker?

Hur som helst har det varit fantastiskt roligt hos farmor och faster, längtar redan tillbaka!
Men nu dröjer det ju bara fyra veckor till nästa gång. Real good, right?

  

Var och vaccinerade Curry igen idag. Han är så jävla cool. Nu när han har insett att det faktiskt inte är någon idé att försöka leka utbrytarkung så fungerar det bra att åka transportbur. Och alla älskar honom! Jag kan inte klandra dem, han är ju så SÖT!

Nu är det dags att lämna fågelboet eller vad man brukar säga. Fast jag har i princip blivit utslängd så jag kanske borde säga urknuffad ur fågelboet (av Lennart)! Måste skaffa mig något eget, lösa det på något sätt. Eller så får det bli Småland för hela slanten. Gosh, vad jobbigt det blev att behöva bestämma saker och ta eget ansvar och sån shit. Vad är det det kallas nu igen? Aa juste, bli vuxen... Fy fan asså.

RSS 2.0