Färga. Färga inte.

Färga. Färga inte. Färga. Färga inte.


image351image353image354

image355image356image357


Stackars Rambo

image350

Stackars lilla Rambo! Han blev skjuten i ögat av ett luftgevär, hur FAN kan man göra så?!
Det är verkligen ofattbart för mig! Återigen, vi lever i den sjukaste av världar!

Läs artikeln och kolla in fler bilder här.

Juste!

image348

Glömde helt bort att skriva om att jag har fått sommarjobb!
För att göra en inte så lång historia ännu mindre lång:

1. Melker och jag blev erbjudna jobb på Strömsholm. Boende mm gjorde det svårt.
2. Jag var på intervju på ett djursjukhus i Jönköping och blev erbjuden "ströveckor".
Inte riktigt det jag var ute efter.
3. Jag bestämde med personalansvariga på Bagis att jag skulle komma på intervju.
4. Jag gick på intervju på Albano och fick jobbet, direkt, inget snack om saken!
5. Jag ringde och avbokade min intervju på Bagis.

Så nu är jag jätteglad för Albano verkar vara ett riktigt trevligt ställe att jobba på!


image349

Träffade Emma idag också. Som alltid var det sjukt roligt. Vi åt goda kyckling & sweet chili
mackor i stan och bara njöt av varandras sällskap! Har verkligen saknat henne!

Tomt i plånboken...

...blev det när jag gick in på CDON.com. Jag beställde nämligen en himla massa filmer. Så inom 1-3 arbetsdagar (tyvärr nästa vecka...) kommer följande filmer trilla ner i min brevlåda (eller antagligen hamna i närmsta kiosk):

                         Snygg, Sexig, Singel                Pretty Woman - Special Edition  

                      image338                 image339
 
                                  Skicka vidare                          Djävulen bär Prada
                        image341                image342

                             I hennes skor                 Dagboken (som btw har vunnit pris för bästa kyss)
                         image343                  image344

         Hur man blir av med en kille på 10 dagar         En officer och en gentleman
                         image345                           image347


Någon som känner sig sugen på movienight x 1000?


Vad händer med världen?

image337

Jag är nyhemkommen från Småland och när jag tittar på nyheterna inser jag
att jag lever i den sjukaste av världar. De berättar att man i Danmark ska börja
ge missbrukare heroin för att de ska slippa begå brott för att få tag på det, i ett
så utvecklat land som Australien flår man får levande utan någon bedövning
och i Irak snöar det. Vad säger det om mänskligheten?

Sista kvällen med gänget...

Ja, så brukar vi säga ett antal gånger under kvällen innan min hemresa... Ikväll är det alltså sista kvällen med gänget. Väldigt tråkigt och till och med lite sorgligt. Kommer sakna alla så att det gör ont!

Idag löshoppade vi treåringarna och sen red jag Caramba. Vem vet, kanske för sista gången någonsin... Hon var så duktig och så himla fin!


  

image336

Tips..

..för att bli av med sockersuget kan man få på Veckorevyns hemsida. De har skrivit en lista och den ser ut såhär:

10 ANTI-SÖTSUGKNEP


1. Ät ordentlig frukost - gör jag väl.. När jag är i Stockholm i alla fall...

2. Ät inte vitt bröd eller "vanlig" pasta - återigen, detta förekommer inte lika ofta i Stockholm.

3. Ät bittra saker som ruccola och endiver - ruccola är blä och jag vet inte vad endiver är!

4. Ät kolhydratrik mat i storlek som en knytnäve - måste erkänna att jag är ett riktigt kolhydratmonster för jag äter sjukt mycket mer än en knytnäve :/ 

5. Träna - äntligen något som jag gör mer i Småland än Stockholm!

6. Hoppa över godis, yoghurt, glass och läsk som är artificiellt sötade - ojojoj, farmor lassar in godis i min lilla mun... Och jag har ingenting emot det!

7. Dra upp persiennerna! Det sägs att mörker gör att vi vill äta mer - sjukt orättvist för oss som bor i Sverige, alias "landet som har det tråkigaste vintervädret".

8. Ät alltid mellanmål - vanligare i Stockholm. Här nere blir det bara två mål mat om dagen, frukost och middag.

9. Prova en husmorskur - nej tack.

10. Häll en matsked äppelcidervinäger i ett glas vatten och drick - är inte det en husmorskur?


Det är verkligen inte konstigt att jag ALLTID är sugen på godis!

Inte röra. Inte. Röra.


Sommarjobb

Jag undrar verkligen hur min sommar kommer se ut! I Jönköping verkar det vara näst intill omöjligt att få jobb, i alla fall om man vill jobba på ett djursjukhus. Skulle ju vara så himla bra om jag hade kunnat jobba här nere, och på så sätt ta mitt körkort samtidigt... Aja, man ska inte älta, man ska se framåt med positiv blick! Stockholms alla djursjukhus (eller snarare de två där jag fått intervju), here I come!

Pratade med Lill-Elin idag, det var trevligt! Det var väldigt länge sedan... Hon beskrev i detalj hur hon och ÄlsklingsEmma ska träffas på lovet och hur deras dag var upplagd. Så nu vet jag!

Var ute och red på de två underbara flickorna idag, väldigt mysigt! Nu ska jag ut i rusket och filma lite!

Take a chance!

Blommigt = trendigt?

Nåja, trendigt kanske men usch och fy och blä vad fult det är! Jag kan verkligen inte förstå att människor kan sätta på sig dessa fasansfulla kläder! Jag hoppas innerligt att jag inte kommer att ändra åsikt om detta och själv sätta på mig stora, snirkliga och vidriga blommor. Inget flower-power för min del, tack så mycket! Nej, nu måste jag gå och spy lite.

image322image323

image324image325

Lindsay vs Monroe

image320

image321


image326image327

image328image332

image330

image331


Gossip girl

Jag verkar ha missat något! Alla pratar om Gossip Girl som hade premiär för bara några veckor sedan.. Och jag har inte sett ett anda avsnitt. Nej, det ska det bli ändring på så fort jag kommer hem! Jag menar, kolla vilka underbara kläder de har på sig! Tror inte att jag kommer titta på serien på grund av dess intelligenta och givande konversation utan det blir nog snarare för klädernas skull, sådeså!

image311
 
 

Jag är en mörbultad kanelbulle

Anne var här och hoppade tjejerna idag. Jag fick rida uppvärmningen med Caramba för henne och gud vad bra det gick! Det kändes som om jag flög fram på en häst av rosa moln men nu i efterhand känner jag mig snarare som en börbultad kanelbulle.

image310

Såhär kändes det! Hur det såg ut, det är en anna femma det...

Idag kom det lite snö..

Kommer direkt från stallet nu. Har varit ute och ridit på lilla Caramba! Hon såg något som var jätteläskigt i skogen och blev helt plötsligt Trippelina! Faster slutar vid fem och då ska hon åka och köpa kinamat från My's, jag ÄLSKAR kinamat från My's!!! Nej, nu skäller hundarna, ska nog gå och släppa in dem. Ciao!

image309

Let's dance

image308


Fy vad tråkigt att Cecilia och Rickard åkte hem... Gillade verkligen Cecilia! Och vilken söt klänning hon var iklädd i ikväll! Dock måste jag säga att Linda Lampenius var snyggast i sitt storlockiga hår och sin vitgröna klänning!

Bakdag...

...var det idag. Med faster på jobbet och farmor i stan var jag ensam med alla djuren på gården! Hovslagaren kom vid tvåtiden och slog på en sko på Caramba. Nu är hon fit for fight igen! Tänkte att jag skulle vara lite snäll så jag bakade drömmar till min farmors mamma! Hoppas hon blir glad! Under tiden jag bakade hade jag sällskap, av tre hundar och en kissemisse. Alla var sååå sugna på kakdeg!

    

Älskar den här platsen!
image307

Magnani

image302

Vilken dag som helst

image299

Alla Hjärtans Dag. Vad ska man säga. Människor pratar om den. Människor planerar inför den. Männsikor gråter för den. Människor bygger upp stora förväntningar bara för att det är den 14 februari. Och de som inte har någon blir jätteledsa och hoppar från Eiffeltornet. Nästan. Vissa människor tycker att man ska vara lite extra snäll mot sina medmänniskor den här omtalade dagen. Jag håller inte med någon! Dagen är ingenting särskilt. Har man någon så kan man passa på att skämma bort varandra lite grand men annars är det verkligen ingeting särskilt med Alla Hjärtans Dag. För jag tycker att man alltid ska vara extra snäll mot sina medmänniskor. Sådeså!


_____________________________________________________________________________



Måste berömma "lilla" Fideli också! (Hon är egentligen jättestor) Hon är så himla duktig. Ja, alla treåringarna är duktiga men eftersom jag rider Fideli så blir hon något särskilt! För er som inte förstår vad jag pratar om så är Fideli ett treårigt sto som bor hos min farmor och faster. Alla treåringarna håller på att ridas in nu och jag rider Fideli. Första gången som jag hängde på henne var i måndags förra veckan och nu travar vi på i ridhuset som bara den! Och inte har jag blivit avslängd en enda gång!

 


Klädakuten!

Jag behöver nya kläder. Jag känner det! Vill ha en ny jacka, ångrar min gråa jag köpte i höstas så himla mycket! Alla har den, det är väl något man får räkna med när det gäller H&M:s jackor. Ska aldrig mer köpa en jacka från dem igen!

Den här var fin, den ser inte riktigt ut som alla andra tycker jag.


Också rätt fina...


Jag vill ha!

Färgtillägg

Hej, vad det går på praktiken i Småland. Veterinären var här idag, kollade hästarnas tänder. Jag tog en massa kort till skolarbetet om praktiken och veterinären förklarade jättemycket och lät mig till och med fota inne i munnen!

Jättehästen Colorado (1,80 m i mankhöjd) är lite fisförnäm. Det är rätt mycket lera och gegg i hagarna nu och det gillar han inte alls! Så när jag skulle hämta honom i hagen idag gick han inte framåt utan hoppade åt sidan. Hoppsan, där stod jag. Men inte längre. Efter att han trampat mig på foten så trillade jag nämligen och hamnade på mage mellan hans framben. TACK GUD för att han var så snäll och inte trampade ihjäl mig!

Efter det löshoppade vi lite och sedan satte vi på färgtilläggen på bommarna. En bom (det hästen hoppar över) har en färg, t.ex. röd, sedan sätter man fast de här färgtilläggen, som t.ex. är vita. Då får man helt plötsligt en randig bom! Vi gjorde i ordning 26 bommar, det vill säga 52 färgtillägg. OJ, vad ont man fick i fingrar och händer efter det. Min axel knakade till två gånger också, kändes skitkonstigt...

Drömmer mig bort lite till Oscarsgalans röda matta...

image282   image283
Julie Deply                                Anne Hathaway  


image284  image285
Cameron Diaz                                         Naomi Watts

Hälsad vare badsäsongen

Är lite sugen på en ny bikini (fast det ligger åtmistone 8 stycken i byrån). Victoria's Secret har några rikitgt fina! 8an och 9an är riktiga guldklimpar tycker jag!

1          2          3          4   
5          6           7         
8          9


De bikinisar (vad heter bikini i plural?) som finns på HM:s hemsida var rätt trista tycker jag. Hittade bara en som jag gillade.

                                                       
10


Vilken är DIN favorit?

När kommer jag att gifta mig?

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[x] Du vet hur man byter olja i bilen
[x] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar (Skulle göra det om det var valår)
[x] Du kan laga mat själv
[x] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 7

[ ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[x] Du har alltid en penna på dig
[x] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 4

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur
TOTALT: 9

[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[x] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 4

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[ ] Du har varit på ett tupperwear party
[ ] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder Internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den (även om det var länge sedan)
TOTALT: 5


Jag kommer att gifta mig när jag är 29 år gammal. Låter rätt bra tycker jag!


So long suckers!

Imorgon åker jag till Småland för tre veckors praktik!
Sedan bär det av mot Umeå över en långhelg med Melker och tillbehör!

image268

image269

image270

RSS 2.0