Ladies Night

image92

Kvällen började på jobbet, restaurang Tabac, där vi avnjöt en god middag bestående av entrecôt och pommes. Pedro gjorde drinkar till oss, jag beställde en limegrön och Elin en rosa. Min var klart godast även om hennes var finast. Som en liten överraskning från Pedro och kockarna fick vi cheececake med sprak på, sånt som folk brukar få när de fyller år! Gott, gott!
Sedan satte vi av mot Globen, vilket inte var särskilt långt, sisådär 100 meter uppför en trappa. Vi satte oss men precis innan showen skulle börja insåg vi att vi var tvungna att göra ett toalettbesök. Köerna var hur långa som helst så vi sprang upp en våning för att få tag på ett bättre alternativ. Det var en fantastisk show med mycket sång och dans och BARA killar. Vi var 11 000 tjejer där och vilket drag det var! Vid showens slut stod alla upp och klappade i takt till musiken! Sedan gick vi ner till scenen för att se Måns uppträda. De som hade ätit middag inne i Globen var hur fulla som helst, man fick skämmas... Kvällen slutade lite tidigare än väntat men det blir inte alltid som man tänkt sig.


Hemma

Några söta patienter från veckan som gick.

     


Igår kom Emma hem till vår nya lägenhet för första gången. Eller vi bor i två lägenheter just nu eftersom vi ska ha stambyte i vår "riktiga" lägenhet. Vi hyrde film och åt godis, hur mysigt som helst! Fast filmen vi såg, Säg att du älskar mig, var hemsk! Killar är sådana svin, fy faaan! Euuw, jag blir så äcklad! När filmen var slut gick vi till den andra lägenheten och sov vi litegranna. Idag har vi bara tagit det lugnt och gått med mjölk från en lägenhet till en annan. Snart ska jag försöka mig på att tvätta lite strumpor i tvättstugan. Vet inte riktigt hur det ska gå, jag är oerhört oteknisk... Men det får gå det med.


 

Kvalitetstävlan

image81

Efter en bullrig och ljus (vägra släcka lamporna!) bussfärd ner till Jönköping var det skönt att få sova några timmar hos pappa. Meningen var att farmor och faster skukke hämta mig där men hingstarna var lösa så pappi fick skjutsa ut mig till dem istället. När alla hästar gick i sina respektive hagar så kunde vi åka! Lite kartläsning och en traumatiskt brofärd senare var vi framme. Wagner var den vackraste på plats vilket vi fick bekräftat då han fick de högsta exteriörpoängen i Bohuslän! Dock rörde han sig inte som han brukar, lite trist, men alla kan ju ha en dålig dag. Sedan var det bara att åka över bron en gång till, äta en chicken burger och utstå några hundfisar. Nu är vi hemma i alla fall, ska strax  gå och bädda sängen så jag kan nanna, God natt och dröm sött (tex om mig!). Eller Wagner, guuud vad vacker han var...




Helgen

Nu har jag ungefär en timmes paus kvar. Har nyss blivit hemkörd från Strömsholm av Melkers pojkvän. Snällt. Väldigt snällt. Ska med bussen till Jönköping vid elva ikväll. Sedan sova lite. Därefter bil med två söta Curliesar plus en farmor och en faster till Göteborg. Titta på Wagner. Åka till Esbjörnabo. Sova lite. Och tvätta strumpor, de går åt som smör på Strömsholm. Sedan åter till Stockholm för att möta Melker och åka till Strömsholm för ännu en veckas prakitk!

   

Adios amigos

image65

Nu åker jag på min 5 vekors praktik på Strömsholms Djursjukhus! Puss och kram på er allihopa (antal är förhandlingsbart!). Har självklart med min mobil. Den gör fortfarande jobbet, men inte alls med samma takt och skärpa som då den var nyutexaminerad och hungrig på minsta lilla knapptryckning. Men nog fan älskar jag den. Min mobil. Det har varit den och jag. I vått och torrt. Den har tappats och den har knappats på oändliga gånger under det här året som jag haft den. Nog om den, Adios amigos!


image66 image67 image68

Vill ha


image64

Ja tack!

Jacka

Nu har jag köpt den! En grå jacka med hög krage och snedknäppning från H&M. Det var den sista i hela butiken och jag blev så lycklig! Tänk vad små saker man behöver för att bli glad egentligen. Nu ska jag ha myskväll med mamma och lillebror, vi ska äta tacos och bara ha det skönt! Fast först måste jag packa allt inför Strömsholm. Det ska bli så himla roligt! Jag är så otroligt glad och tacksam att jag fick den praktikplatsen! Tänk vad glad jag är hela tiden. Får nästan ont i kinderna efter allt leende. Men gud vad kort mitt hår är.

 
  


RSS 2.0