Sista skoldagen och sämsta julafton

image231

Igår var det den sista skoldagen på året, vilket även inkluderade det sista julbordet. Riktigt gott! Synd bara att Melker inte hann komma förrän efteråt. Hursomhelst fick jag jättefina julklappar av henne! Tack så jättemycket!



Idag har vi traditionsenligt "lilla Julafton". Har aldrig varit med om en hemskare sådan! Riktigt vidrig, vill bara åka härifrån! Imorgon 12.20 går bussen, min räddning!

Cold

Är förkyld och för att bli lite piggare så tittar jag på kläder.
Tänk att det kan göra mig lugn på nåt vis. Det är fan creepy.

image226
Som jag har letat efter en sån här klänning! Dock en som
INTE kostar över 2500 kr som den här...

image227
Den här var också alldeles alldeles underbar!


Jag är en påhittig presenttomte

image225

Ååh

Så himla söta! De låg och tvättade varandra i min lillebrors säng idag! Och båda är helt fascinerade av vatten!


Jul?

Nu är det så här va, att jag vill ha snö på julafton! Ingen jul utan snö, det är ett faktum. Och så vill jag gå på julmarknad i Gamla Stan eller på Skansen, men det ska ju vara snö då med! Vad ska jag ta mig till?


image220image221

Wierd

Hittade det här tidningurklippet här, och var bara tvungen att lägga in det.
Vad tycker ni? Håller ni med?

image219

Har dammsugit och diskat idag, inga läxor än så länge...

Curryburrysnurry

image217 image218

Fick mail från kvinnan jag köpte Curry från, hon skickade lite bilder. Soooo cute!

Har inte gjort något som jag skulle idag... Men det blev ett idrottsarbete om arbetsmiljö i alla fall!
Mitt motto för dagen är "det gör jag imorgon".

Lördag

Igår såg jag American Crime med Emma. Oj, vad den var hemsk! Helt obeskrivligt vad de gjorde mot den stackars flickan! Det är när man ser sådana filmer som man verkligen inser hur bra man faktiskt har det. En film som alla borde se!

Idag är det lördag. Ska bara vara hemma med mina två älsklingar och tanken är att jag ska plugga en hel del också. Får se hur det blir med det. Simba har för övrigt fått byta namn till Curry, för han kurrar hela tiden och han är curry-färgad.


Mmmmmmmmmooongo!

image216

Me and my mongo friend in school!

Upptatering




Sighsten och Simba SKA bli kompisar! Och det går framåt!

De fick för tidiga julklappar av Melker idag, en pipande mus (som piper bara man nuddar den, gissa om det var kul på väg hem från skolan) som vi döpt till "Pip" och en, ja, jag vet inte vad det är... En cirkel som går att klösa på  med små hål i där det bor små möss. Enkelt förklarat... Sighsten gillade Pip och jag tror att Simba gjorde det också men än så länge har ingen lekt med cirkel-saken. Det blir spännande att se vad som händer! Hihi...

Simba, igen

image205  image206





Såå söt!

Simba




Igår hämtade vi den söta lilla perserblandningen. Patrick var så snäll och körde oss, TACK! Melker var söt men tack till dig också! Simba heter han. Än så länge i alla fall. Och han är hur söt som helst. Alldeles röd och med jättebruna ögon som tittar rakt in i ens själ. Fast Sighsten är inte så förtjust i honom. Än i alla fall. Sighsten morrar och fräser bara. It can only get better, finns det väl en sång som heter?

Börjes

image199


Äntligen färdig med 40 timmars jobb under tre dagar på Börjes i Tingsryd när det var Stockholm Horse Show. Men som mitt nya blonda, hatobjekt sa "God Jul och Gott Nytt År, välkommen tillbaka nästa år!" I WILL kill her. Someday... Somehow...

Och stackars, stackars Melker. Hon var så deperimerad över att hon skulle sova hos mig i lördags. Hoppas att hon har återhämtat sig.

RSS 2.0