Småland <3

Nu är jag hos min kära farmor och faster. Kom hit igår och fick en efterlängtad portion kinamat från My's. Det värsta är att jag får ännu en portion idag! Är det inte underbart!? Jag skulle kunna äta på My's resten av mitt liv, det är så underbart gott!

Imorse gick jag och min faster upp halv fem för att gå ner till hästarna. När vi släppt ut dem och mockat lite så är det frukost som gäller för min faster. Sen åker hon till jobbet. Men på väg dit så ser hon att bonden i grannbyn släpper ut sina kor. Konstigt, tänker hon, klockan är ju redan halv sju. Då slog det henne, hon var en timme för tidigt ute! Vi hade helt glömt bort att det var  inatt som man skulle sätta tillbaka klockan till vintertid. Stackars henne! Är det inte typiskt? Jag gick och la mig några timmar till efter att min faster åkt till jobbet, vissa har det bra...

Lägger in några bilder på älsklingarna sen ska jag gå och duka i köket, längtandes efter kinamat från My's. Mmmm...

image127 image128 image129


Urkul :D

Idag var vi och gjorde den praktiska delen i kursen Basmaskin Körning ute i Tullinge och det var hur kul som helst! Jag måste får köra snart igen! Och min säng är sååå skön, har verkligen saknat den...

       

EmmaPemmaPäronPuff

Emma har skaffat glasögon! Åh vad hon är fin! Igår var vi i stan och sen kollade vi på Alfie med Jude Law. Emma höll på att smälla av för att han var så snygg. Som en smällkaramell, min alldeles egna smällkaramell!

     

Fy för pannkakor!

Vi får pannkakor varje torsdag! Och jag HATAR det! Idag var de slut när vi skulle äta så vi fick en liten, min, pytte, ytte liten blåbärspannkaka. En tårtbit ungefär. EN tårtbit var det enda vi fick! Med lite grädde! Jag ska aldrig mer äta pannkakor i hela mitt liv (med undantag för farmors)! Fy och usch och bläää!

Jag och Melker gick till Donken istället. Jag beställde maten och hon gick och satte sig. Istället för att vara trevlig (som jag normalt brukar vara) och fråga om jag kan få lite mer pommes frites i den halvfulla pommes frites-kartongen så är jag jätteotrevlig mot kassörskan och säger med sträv ton "Får jag inte mer pommes frites än så?!" Jag måste bli mitt gamla, trevliga jag igen! Jag bara känner hur det växer ut två små horn ur min panna...

Leopardgeckos och skärholmen

Idag har vi haft Mikrobiologi i två timmar! Min hjärna var helt slutkörd efter det. När vi åt träffade vi på en bitchig mattant och jag halkade i smör. Sånt som man får räkna med. Sedan fick vi reda på att vi ska ut o köra terränghjuling på måndag och redan på torsdag efter det ska vi skriva vårt teoriprov! Ojojoj. När skolan var slut kom Elins Patrick och kollade på vårt terrarium och leopardgeckobebisarna. De bestämde sig för de två finaste och kan man tänka sig, jag ska bli gudmor! Sedan bar det av mot Skärholmens Centrum. Melker tog mod till sig och reklamerade sina byxor. Sen blev hon nöjd. Vi skulle äta men då insåg jag att jag var tvungen att ta ut pengar. Jag frågade en himla massa människor om en uttagsautomat men antingen kunde de inte svenska eler så lurade de mig så att jag gick fel! Under mitt andra varv runt köpcentret visslade en kille som sålde skärp på mig. Och irriterad som jag var så sa jag till honom att det inte var någon idé att han visslade eftersom jag inte är någon hund. Då blev jag glad igen och en stund senare fick jag korv i magen. Grillad korv med ost mellan korven och brödet. Mmm.

Jag


Enligt ett test jag precis gjorde är det dessa kvinnor i Hollywood som jag är mest lik.


 

image115


Peiper i ett nötskal

När vi går från skolan diskuterar vi en stund om vad vi ska göra efter gymnasiet. Jag frågade Peiper vad hon tänkt sig och hon svarar "Jag har tänkt igenom det väldigt mycket. Jag ska åka hem till pappa och hämta mina vantar." (För de som inte förstod trodde hon att vi pratade om vad vi skulle göra efter skolan idag vilket var VÄLDIGT roligt at the time...)

Vill ha Tequila Steeler, den är så fin!  


Pendeltåg och pyometra

image111  image112  image113


Igår åkte jag pendelåtg. Med Annie. Men vi ska inte gå händelserna i förväg. Vi möttes i Slussen efter att Annie övergett sin stalker. När vi kom till T-centralen köpte vi strumpbyxor till Melker och det gjorde oss lite hungriga. På nötter. Så vi gick till en automat och la in några mynt. Det börjar röra sig därinne men precis när nötpåsen ska trilla ner så fastnar den! Så typiskt Annie och Elin! Efter en stunds skakande av godisautomat hade vi helt plötsligt både nötpåse och pengar! Så det blev en påse Gott & Blandat också. Sedan bar det av mot Tullinge, där vi blev hämtade av vår kära Johanna och hennes gröna, nya, tuffsiga bil. Hemma hos Johanna och Rille kom vi på att vi ville spela kort men de hade ingen kortlek. Det var bara att ringa på varenda granne! När jag ringde på den tredje dörren öppnade en liten tant och undrade hur jag visste att hon bodde där, hon spelade nämligen bridge. Sedan hämtar hon sin lilla skolåda full av kortlekar. Först tar hon upp en dubbelkortlek invirad i guldpapper och berättar att den får jag inte låna för den har hon fått och den är ju faktiskt lite finare än de andra. Jag instämmer. Till slut får jag en kortlek i alla fall och sen spelar vi något konstigt spel som Johanna lärde oss. Jag tror att hon hittade på det själv. Sedan skulle vi in till Laroy men vi missade pendeltåget och allt blev så sent att jag drog mig hemmåt till min varma säng istället. Hoppas ni som gick dit hade kul!
Idag söndag så har jag vaknat, ätit, diskat, duschat och gått till den gamla lägenheten. Nu sitter jag här och läser djupa texter. Om pyometra. Äckligt. Måste börja träna.

Varsågod Elin

image109

OBSERVERA! Inte jag Elin, andra Elin!

Saknar sommaren

image108

Plåster

Jag ska köpa ett av Emmas plåster.

30-trattar och hemgångsmappar

Jag har njutit av varenda sekund av mina fem veckor på Strömsholms djursjukhus! Det är så otroligt roligt och människorna där är fantastiskt trevliga och glada. Kommer aldrig att glömma den tiden, när jag och min bästa vän var på äventyr bland hundar och katter, minflodhästar och småapor, 30-trattar och hemgångsmappar!

image93  image94


     

    


RSS 2.0