Vuxenpoäng

image198


Sighsten

Det är livsfarligt att vistas i Gallerian! Jag var där idag, halkade säkert fyra-fem gånger. Sen skulle jag slänga lite skräp (för jag tänker på naturen) men deras papperskorgar är rikitgt creepy! Man vill inte ta på själva luckan, särskilt inte om man har läst Mikrobiologi och vet hur mycket bakterier det finns där. Därför försöker man trycka ner luckan med skräpet man ska slänga och sen bara liksom "släppa" skräpet. Gick inte så bra. Jag klämde mig. Försökte gå oberörd  från det turkosa monstret men det gick nog inge vidare bra...


Älskar min lilla kisse så mycket! Nu ligger han och sover i min väska...

 
image197


Skola



Den här filmen fick vi kolla på i skolan idag, fyyyyy vad den är rolig!

Den här kollar jag och Sixten på nu. Han älskar katten i början!


Jul

image173

Det alla talar om just nu: Victoria's Secret's julshow. Som vanligt är jag lite efter och har inte sett det... Men när det visas på tv3 (är det väl?) så är det jag som bänkar mig framför tv:n med morots- och gurkstavar i högsta hugg. Förra året satt jag och svullade godis och kakor. NOT A GOOD IDEA!

Har inte hittat några bilder på svenska och überblonda Caroline Winberg från catwalken, men en när hon har på sig en jättefin, rosa sidenmorgonrock. En sån vill jag ha Elin!







Inte nog med att Heidi Klum visar sin asscrack, klänningen är LILA...


Mustage stalker

Sixten har fått en stalker. En svart stalker med mustage. För några veckor sen försökte Emma och jag få stalker-katten att förstå att han inte ska springa efter Sixten hela tiden. Då insåg vi att han hade ADHD. Men stalker-katten har inte insett att han ska sluta följa efter min gullepluttenutt! För idag när jag frågade Sixten om han ville gå ut (han hade varit inne kanske 10 min) och öppnar ytterdörren så gör stalker-katten ett försök att smita in i vår lägenhet, som för övrigt ligger på tredje våningen. Jag blir arg så jag stänger dörren, hämtar och tömmer mitt Pringlesrör och springer ut i trappen. Idiot-stalker-katten hade inte fattat att för sitt eget bästa skulle han sprungit ut direkt. Jag sular röret på honom och äntligen springer han ut! Som den djurvän jag är (plus att jag är dålig på att sikta) så hamnade röret på sidan om katten. Men alla som har varit i en trappuppgång vet att det ekar rätt bra, så idiot-stalker-katten med mustage blev rädd och sprang sin väg. Spring! Spring, spring, spring och kom ALDRIG tillbaka!

image172
För er som är intresserade, ungefär såhär såg jag ut under incidenten.

Sladdens återkomst

Nu har jag fått tillbaka min överföringssladd! Mamma hade lagt den på ett riktigt bra ställe så att hon skulle komma ihåg den, men sen glömde hon vart. En klassiker... Men nu är den tillbaka i min bruna byrålåda i mitt röd-beige-svarta rum. Och lite blå (eftersom min Cobratelefon är blå). Så här presenterar jag stolt: bilderna på Sixten och hans elementsäng! Enjoy!

Jag har verkligen, verkligen saknat min sladd.

Emma, mitt älskade honungsfröäpple, ritar, målat, fotograferar (ja, hela det där köret) fantastiskt! Se bara bilden här nere... Och lyssna på videon samtidigt! Tack Sofia för att lärde mig!


     






Gymnasiemässan

Idag var det gymnasiemässa och Melker och Chili uppträdde! De var lite ringrostiga men ändå hur duktiga som helst! Synd bara att musiken sattes på för tidigt ena gången.. Fick skjuts HELA vägen hem sen, TACK så jättemycket Patrick! Kom på det när ni hade åkt, ni skulle kommit upp och tittat hur det ser ut hemma hos mig! Det är lätt att vara efterklok... Får väl bli nån middag/myskväll hemma hos mig någon gång. Skulle egentligen gått på konsert med Annie idag, men kände att jag inte var mentalt kapabel till det. Förlåt Annie, nästa gång!


 

Bortglömd

Melker känner sig bortglömd. Så nu ska jag tala om för hela världen att jag faktiskt var med henne i helgen. Henne och Patrick. Hemma hos Johanna. Och Rille. Innan vi åkte dit hade jag, Elin och Patrick rätt trevligt hemma. Så trevligt att jag ville stanna kvar och spela Monopol. Det ville Patrick också. Jag såg det på honom. Men han vågade inget säga för Elin hade satt kopplet på tredje hålet! Han brukar ha på andra. Helgen nästa vecka ska de ha fest hemma hos sig, eller hemma hos Patrick rättare sagt. Kanske skriver jag nåt om det. Får se... Har inte bestämt mig ännu. Beror liksom på kan man säga. Många omständigheter. Kanske, kanske inte. Ödet får bestämma. Den som lever får se. Fått en jävla massa snö här. Blir galen. Halkar hela tiden. Psyket nästa. Dessutom skulle jag haft mitt utvecklingssamtal med Jeanie idag. Det glömde jag. Kul va? Tycker inte jag. Så nu svullar jag godis i min ensamhet. (Eller, mamma är utanför mitt rum men jag låtsas inte om henne. För då är hon inte där.) Vill ha en egen tv i julklapp. Med en video och dvd. Fast mest dvd. Så jag kan sitta i mörkret i mitt rum och titta på Jude Law hela nätterna... I'm wiierd!


image164 image166

Memories

Saknar somrarna på Esbjörnabo! Jag menar, det finns inget bättre! Ligga och mysa med bebisen i hagen. Massa grönt gräs överallt. Prästkragar och hästrumpor. Ridturer i skogen och promenader på ängarna. Åh, vad jag älskar det! På Esbjörnabo finns det fler än 100 orsaker till att leva!



   


For now, pictures will do.

Hahahahoho

Idag tog jag och Annie kort till våra nya flashiga ID-kort. Det var med många fjärilar i magen som jag gick mot fotoautomaten. Trodde het seriöst att vi, jag i alla fall, skulle ha sönder den på ett eller annat vis. Annie gjorde sin stirr-pose men blev ändå hur snygg som helst! Vissa har det bra! Dock fattade vi inte att man kunde välja att skriva ut alla kort förrän det var min tur, så Annie fick fyra likadana fotografier på sig. Under tiden som vi väntade på att mina kort skulle bli färdiga så stod vi och beundrade Annies vackra nuna. Men inte bara vi utan den mystiska mössmannen också! Han står och kikar på korten över Annies axel, kanske 10 cm från hennes ansikte men hon märker INGENTING! Inte jag heller till en början... När jag sedan tittar på honom så ger han mig en wierd blick och tummen upp! Det var sjuuuukt roligt! Hahaha, och Annie märker ingenting...

På vägen hem från tunnelbanan gick jag in i djuraffären och köpte en elementsäng till Sixten och han ligger här och sussar så sött i den att det bara måste jag ta kort på! Men nu är det ju så att jag inte hittar min sladd så jag kan inte ladda upp bilderna på datorn! :(

Gjorde testet igen.
Man blir ju hur förvirrad som helst! Vilken kändis är jag egentligen mest lik?? Ojojoj, det var mig en salig blandning! Jag menar, exakt VART är jag lik Angelina Jolie?! Och kolla in den skalliga och oerhört läskiga gubben!!!! HAHAHA!!! That's me!


      image143

image144

image145

image146   

Ps. Fick MVG på religionsinlämningen, trodde aldrig att detta skule ske, att Emma skulle ge mig ett MVG!

Saknar

Saknar den lilla, söta, gulliga, puttinuttiga, mojjsiga, überhärliga Toyotan! Hoppas att jag blir som farmor, hon tycker fortfarande med sina 69 vintrar att det är hur kul som helst att köra bil.
image138

Need some help!

image137


   
   

Vad ska jag ha på mig på min studentskiva??? Jag är nog mest sugen på klänningen på den stora bilden men kan verkligen inte bestämma mig... Oj, måste kanske fråga klassen om de vill ha maskerad, glömmer det hela tiden!

Varsågod igen Elin

Här går du in när du vill kolla vilken kändis som du ser ut som :)

Bussresa

Igår kom jag hem från Småland. Jag åkte buss hem. Det skulle jag inte ha gjort. Tjejen som jag satt bredvid satt och gäspade hur högt som helst hela vägen! Då och då kom det även något konstigt ljud från henne. Utanför Södertälje bestämde sig busschauffören att det var för mycket köer så han körde in mot Södertälje, Tumba, Weda eller var det nu var. Hur som helst hamnade vi mitt ute i skogen! Inga lampor, inga streck på vägen, ingenting! Efter 20 minuter kom vi ut på motorvägen igen, på ungefär samma ställe vi åkte in till Södertälje från. Och det var fortfarande kö!

RSS 2.0